KArrierekvelden 2018

Er du klar for å innta Grieghallen for vestlandets største Karrieredag 2. oktober? Vi lader opp med Karrierekvelden på Zachariasbryggen kvelden før. Her vil du få tips og veiledning om hvordan du som student skal få best mulig utbytte av Karrieredagen. 

Ta med deg vennegjengen og få en smakebit på hva du har i vente! Det blir underholdning og gratis pizza til alle! Vi gleder oss til å se deg der 🌟

Årets foredragsholdere

Nina Hanssen
Kanskje har du hørt om flow, men er ikke helt sikker på hva det går ut på? Flow er den kreative tilstanden du er i når du er så engasjert og oppslukt av det du driver med, at du glemmer tid og sted. Faktisk viser forskning at flow både effektivitet, produktivitet og resultater – og brukes av flere store innovative bedrifter. Flow-forfatter Nina Hanssen kommer og gir deg boosten du trenger for å blomstre i studenthverdagen og din fremtidige arbeidsplass.

Morten Dahl Sebjørnsen
Han har jobbet 8 år i eventbransjen – 7 av disse årene med planlegging og gjennomføring av Norges største årlige oljemesse og noen av de største oljekonferansene i landet. Nå jobber med han med å arrangere neste fest for folket i Bergen – The Tall Ships Races Bergen 2019. Han kommer til Karrierekvelden for å dele sine høydepunkter og erfaringer fra hvordan det er å jobbe med store og spennende arrangementer, hvor mange folk er involvert, og mye står på spill! 

Det vil også bli trukket en vinner av et medseilerpass, som gir en anledning til å bli med å seile en etappe med skutene under Tall Ships Races Bergen 2019! 

Videre vil det bli foredrag fra Sammen Råd & Karriere og kvelden rundes av sammen med komiker Jan Tore Kristoffersen!

For mer informasjon om våre arrangementer - besøk vår Facebook side!