Artikler og saker fra møter med bedrifter, egne arrangementer og månedens bedrift - alt relatert for deg som studerer.

Gjør deg klar: Kd16

Hvert år før Karrieredagen arrangerer Springbrettet "GDK" med foredrag, tips og underholdning. Studentene får en smake-bit på Karrieredagen, og lærer hvordan de kan gjøre et godt inntrykk hos bedrifter på stand. Dette var GDK 4. oktober.

Storm i et vannglass

Torsdag 21. April arrangerte Maritimt Forum Bergensregionen og Springbrettet Storm i et vannglass på Hotel Terminus. Her ble studenter introdusert til de blå næringene og mulighetene som finnes. Arrangementet er gratis for alle studenter, og gir muligheten til å knytte kontakter.

innblikk hos Sjømat norge

Høsten 2016 arrangerte Springbrettet "Innblikk", altså bedriftsmøte med Sjømat Norge. Her fikk 15 spente studenter være med på utflukt, og få se hvordan det arbeides innad i bedriften. Innblikk tok sted 27. september.

dnb .jpeg

Møt: DNB

Månedens bedrift for april 2016. Studentrådgiver Alexander Weiss Richter og spons- og markedsansvarlig for sør- og vestlandet Stian Madsen forteller om hvordan det er å jobbe i DNB, om bankens visjon og digitalisering, om Vipps, og om arbeidsmulighetene innad i bedriften.

møt: Sjømat norge

Månedens bedrift for september 2016 var Sjømat Norge. I Bergensområdet er den maritime næringen svært stor, og derfor er denne bedriften relevant for ulike studenter å lese om. I Sjømat Norge er det "et hav av muligheter"!

Møt: Mattilsynet

Månedens bedrift for mai 2016. Avdelingssjef Aslaug Sandvin, inspektør Kristina Birkeland og førsteinspektør for fiskehelse og fiskevelferd Marte Albriktsen Kaldestad forteller om hverdagen i bedriften, om tilsyn, forvaltning, dyrehelse, dyrevelferd og regelverk.


scandic.jpeg

MØT: Scandic Ørnen

Månedens bedrift for mars 2016. Scandic Hotels er Nordens ledende hotellkjede med 87 hoteller i Norge. Totalt i Scandic er det ansatt omkring 13 000 mennesker. Vi møter direktør Lise Solheim Haukedal som forteller om hotellkjeden og om jobbmuligheter for studenter.

maritimt forum.jpeg

MØT: Maritimt forum

Månedens bedrift for februar 2016. Administrasjons- og prosjektansvarlig Line Andersen forteller organisasjonen, og om arbeidsmulighetene for studenter innen maritim næring. Kristoffer Duesund med praksisplass forteller også om sin hverdag hos Maritimt Forum.

Deltidsjobbmrk.jpeg

Tre på deltidsjobbmarked

På Springbrettets Deltidsjobbmarked våren 2016 stilte vi med over 100 deltidsjobber fra ulike sektorer. Aktører som PVS, Røde Kors og Bergen Kommune sto på stand i Egget ved Studentsenteret. Det var også foredrag med Bergen Næringsråd. Les og lær hva tre studenter syntes om arrangementet!