Den 26.oktober arrangerte Springbrettet Innblikk i samarbeid med DNB. Studentene fikk kjennskap til hvordan de ansatte jobber i Solheimsviken gjennom omvisning, spennende foredrag og mingling.

 

Innblikk DNB-9.jpg

Et møte med DNB som en arbeidsplass
40 interesserte og engasjerte studenter sto klare på DNB Solheimsviken da studentrådgiverne Anne Karen Mellingen og Tale Helland tok dem imot.

 

Innblikket startet med en omvisning i DNB sine flotte lokaler, hvor Anne Karen
og Tale viste frem ulike avdelinger og fasiliteter Solmheimsviken har å by på.
Studentene fikk gå gjennom kundesenteret og se hvordan de arbeider der,
for videre å se shippingavdelingen og ulike  deler av arbeidsplassene til de
ca 1700 medarbeiderne i DNB Solheimsviken.

 

 

 

Lene Bergersen (22) var en av studentene som deltok på arrangementet og hun forteller hvorfor dette fristet å delta på.
 


- Jeg synes det virket spennende å lære mer om DNB som arbeidsplass, og hvilke muligheter man som jusstudent kan ha der. Også spennende at det er på tvers av utdanningssteder, slik at jeg får mulighet til å møte studenter fra andre studier.

 
 
 

 

 

Etter omvisningen startet Sylvelin Gunnarson fra DNB bedriftsmarked å fortelle om DNB’s visjon rundt fremtidens bank og finansløsninger, og hvor viktig det i denne prosessen vil være med ny kunnskap og tverrfaglighet. Dagens og fremtidens bank trenger ikke lenger kun økonomer. Fredrik Brekke fra DNB markeds tok over og fortalte om sin arbeidsdag som aksjemegler i DNB, alt fra 12 timers arbeidsdager med kontinuerlig telefonsamtaler og fokusering på rett sted til kundearrangement hvor fart og spenning er i fokus. Studentrådgiverne avsluttet med å fortelle om deres rolle og ulike veier inn i DNB.  

 

 

Dagen ble avsluttet med litt mat og noe godt i glasset, hvor studentene fikk muligheten til å mingle litt med studentrådgiverne og Fredrik Brekke. Det var veldig god stemning og praten fløt godt rundt i lokale.

Foto: Hannah Nygård Breistein
Tekst: Anita Conradsen

Logo_comp.jpg