Gruppen fungerer som en sterk bidragsyter for å bedre Springbrettets sosiale velvære, heve kompetanse hos de eksisterende medlemmene og samtidig sørge for at rekrutteringen av nye medlemmer skjer effektivt og på en hensiktsmessig måte. Vi skal sørge for at det blir et morsomt, spennende og variert år for Springbrettets medlemmer.

 
 
no_img_girl.jpg

Mathilde Solvang

Verv: Leder
Studie: Sonans
E-post: mathilde.solvang@springbrettet.no

 

Leder: "Som leder for Interngruppen har man i oppgave å planlegge og delegere årets kommende sosiale arrangementer og kurs. Som leder for interngruppen har man i oppgave å inspirere gruppen, og komme med kreative ideer som vil fremme organisasjonens sosiale velvære. Samarbeid og god kommunikasjon står i sterkt fokus. Internlederen har også plass i styret hvor man tar del i viktige avgjørelser for resten av organisasjonen."

 
no_img_girl.jpg

Anders Frøland

Verv: Nestleder og økonomiansvarlig
Studie: 
E-post: anders.frøland@springbrettet.no

 

Feature 3

The following is placeholder text known as “lorem ipsum,” which is scrambled Latin used by designers to mimic real copy. Vivamus sit amet semper lacus, in mollis libero. Nulla eu pretium massa. Donec ac fringilla turpis. Mauris id fermentum nulla. Mauris egestas at nibh nec finibus.