Intergruppen

Gruppen fungerer som en sterk bidragsyter for å bedre Springbrettets sosiale velvære, heve kompetanse hos de eksisterende medlemmene og samtidig sørge for at rekrutteringen av nye medlemmer skjer effektivt og på en hensiktsmessig måte. Vi skal sørge for at det blir et morsomt, spennende og variert år for
Springbrettets medlemmer.

 
 
mati (1).jpg

Mathilde Solvang

Verv: leder
Studie: Sonans
E-post: mathilde.solvang@springbrettet.org

"Som leder for Interngruppen har man i oppgave å planlegge og delegere årets kommende sosiale arrangementer og kurs. Som leder for interngruppen har man i oppgave å inspirere gruppen, og komme med kreative ideer som vil fremme organisasjonens sosiale velvære. Samarbeid og god kommunikasjon står i sterkt fokus. Internlederen har også plass i styret hvor man tar del i viktige avgjørelser for resten av organisasjonen."

 

Tone brubakken

Verv: HR-ansvarlig
Studie: Sykepleien , HVL
E-post: tone.brubakken@springbrettet.org

"HR-ansvarlig har som hovedansvaret å rekruttere nye medlemmer, og har Ledergruppens fullmakt ved tilsetting av nye medlemmer. I samarbeid med informasjonsgruppen utlyser man ledige verv gjennom sosiale medier og stand. Under rekruttering skal HR-ansvarlig og leder for undergruppe gjennomføre intervju med alle søkere, selektere og velge ut nye medlemmer til Springbrettet. HR-ansvarlig er ansvarlig for å tilrettelegge for stand utover semesteret. I tillegg skal HR-ansvarlig stå til disposisjon til hjelp for Markeds- og kommunikasjonsansvarlig."

 

Feature 3

The following is placeholder text known as “lorem ipsum,” which is scrambled Latin used by designers to mimic real copy. Vivamus sit amet semper lacus, in mollis libero. Nulla lectus ante, consequat et ex eget, feugiat tincidunt metus. Fusce at massa nec sapien auctor gravida in in tellus.