Karrieredagen 

Karrieredagen er Vestlandets største karrieredag, og tar sted i Grieghallen. Arrangementet trekker flere tusen studenter fra ulike utdanningsinstitusjoner i Bergen til Grieghallen for å snakke med drømmebedriften eller høre på spennende foredrag. Over 80 bedrifter fra ulike deler av næringslivet står på stand, så her får man en god mulighet til å skape kontakt med imøtekommende bedriftsrepresentanter. Her tilbys både sommerjobber, traineestillinger, oppgaveskriving og fast ansettelse.

Karrieredagen 2017 tar plass i Grieghallen tirsdag 17. oktober fra kl. 10:00-15:00

18405628_120332000656992043_1521180543_o.png

SE FJORÅRETS arrangement PÅ FACEBOOK for mer informasjon. 

Hvert år har Karrieredagen besøk av spennende foredragsholdere. Vi har tidligere hatt besøk av Harald Rønneberg, Lasse Kjus, Thomas Alsgaard, Arne Hjeltnes og Geir Lippestad. I fjor var det Jonas Gahr Støre og Hanne Kristin Rohde som holdte inspirerende foredrag for alle deltakerne ved KD16. I år er det en annen spennende foredragsholder som enda holdes hemmelig. Følg med når selve Karrieredagen nærmer seg!

I år som i fjor vil vi i forkant av Karrieredagen avholde "Gjør-deg-klar til Karrieredagen". Dette arrangementet tar sikte på å forberede studenter på hva som venter dem. Her vil man få tips til hvordan du som student kan presentere deg selv på best mulig måte for å gjøre bedriftsrepresentantene interesserte i nettopp deg. Nettverking og gode samtaler er to viktige nøkkelfaktorer her.

SJEKK UT FjorÅRETS BROSJYRE!

 Fjorårets Karrieredag var svært vellykket, med blant annet foredrag fra Jonas Gahr Støre og Hanne Kristin Rohde.

Fjorårets Karrieredag var svært vellykket, med blant annet foredrag fra Jonas Gahr Støre og Hanne Kristin Rohde.

I starten av høstsemesteret vil vi i Springbrettet gi studenter mer informasjon om KD17. Så langt bør du sette av 17. oktober! Er du bedrift og ønsker å stille på stand, samarbeide eller har andre henvendelser - ta kontakt med oss i Karrieredagsgruppen HER.

Vi ønsker alle studenter, nyutdannede og bedrifter vel møtt til Karrieredagen 2017!